Vodafone
(099) 407-72-17
Киевстар
(096) 277-68-48
Viber
(099) 407-72-17
sales@oilshop.com.ua
Работаем: Пн-Вс
с 09:00–19:00
4.7
Количество отзывов 10
5
80%
4
10%
3
10%
2
0%
1
0%
Михаил
2019-03-05 20:06:00
Покупал смазку для беговой дорожки. Заказ подтвердили через несколько минут, а вечером уже получил номер посылки. Очень доволен, рекомендую.
Уважаемый Михаил! Благодарим Вас за то, что нашли время написать отзыв! Мы рады, что Вы остались полностью довольны услугами нашего магазина.
Костянтин
2018-12-04 20:07:00
Дуже дякую за якісний товар та професіоналізм працівників «Механіки». Замовив силікон та не прогадав. Якість супер. Отримав корисні поради. Буду ще замовляти у Вас.
Шановний Костянтине! Ми раді, що Вам сподобався наш магазин та товари. Будемо раді Вам допомагати у виборі товару та консультуванні.
Анатолий
2018-10-19 20:08:00
Хочу выразить благодарность работникам магазина за оперативность. При решении нашего вопроса встретились с настоящими профессионалами своего дела. Спасибо за Вашу работу!
Уважаемый Анатолий! Большое спасибо за Ваш отзыв и высокую оценку профессиональных качеств наших сотрудников. Мы обязательно учтем Ваш отзыв.
Лілія
2018-09-18 20:08:00
Замовила товар. На сайті написано, що відправлення в день замовлення. А мені вислали товар лише на наступний день. Прикро.
Шановна Лілія! Від імені магазину просимо вибачення. Хочемо пояснити, що Ви зробили замовлення о 17.15, магазин працює до 18.00. Тому ми не встигли відправити ваше замовлення та перенесли відправлення на наступний день. Сподіваємося на розуміння з Вашого боку, а також будемо робити все потрібне, щоб подібна ситуація не повторилась. Бажаємо приємних покупок!
Светлана
2018-07-01 20:09:00
Заказывала впервые. Я в восторге от скорости отправки. СПАСИБО БОЛЬШОЕ! Буду Вас рекомендовать.
Уважаемая Светлана! Мы рады видеть Вас в числе наших покупателей и благодарим за отзыв.
Олександр
2018-06-13 20:10:00
Не в перше маю справу з даним магазином. Можу сказати, що все завжди на висоті. Товар якісний, ціни приємні. Професіональне обслуговування та приємне спілкування. Рекомендую.
Шановний Олександре! Дякуємо за ваш відгук та сподіваємося й надалі на співпрацю.
Мирослава
2018-03-25 20:10:00
Замовляла силікон для кава машини. Поради дуже цінні, але доставка товару не своєчасна. Замовлення укрпоштою отримала лише через 6 днів.
Шановна Мирославо! Дякуємо за Ваш відгук. Ми його обов’язково будемо враховувати у роботі. Але доставляє товар кур’єрська служба. Сподіваємося, що у наступний раз товар буде доставлений раніше іншими службами-перевізниками.
Артем
2018-02-21 20:21:00
Заказывал силикон для катушки спиннинга. Выгоднее нигде не нашел. Очень хороший магазин, цены радуют, быстрая отправка.
Уважаемый Артем! Благодарим Вас за отзыв, это самая лучшая похвала для нас! Мы очень рады, что Вы воспользовались нашими услугами и остались полностью довольны.
Сергей
2017-12-13 20:25:00
Ваш магазин для нашего бизнеса просто находка. Заказываю у вас постоянно. Всегда приятное общение, профессионализм, качественная смазка. Удачи всем сотрудникам магазина. Так держать.
Уважаемый Сергей! Благодарим Вас за то, что нашли время написать отзыв! Мы рады, что Вы остались довольны работой нашего магазина. Желаем приятных покупок!
Григорій
2017-12-01 20:27:00
Замовляю не в перший раз. Ціни завжди актуальні. Але цього разу потрібний силікон був відсутній. Продавець порадив альтернативу. Дуже дякую. Сервіс на вищому рівні.
Шановний Григорію! Ми раді, що змогли задовольнити Ваші потреби. Будемо раді Вам й надалі допомагати.
Показано с 1 по 10 из 10 (всего 1 страниц)