Vodafone
(099) 407-72-17
Київстар
(096) 277-68-48
Viber
(099) 407-72-17
sales@oilshop.com.ua
Працюєм: Пн-Нд
з 09:00–19:00

Користувацька угода

На виконання Закону України "Про захист персональних даних, я згоден (а) з умовами політики конфіденційності і дозволяю використати мої персональні дані на законних підставах, даю згоду на обробку моїх персональних даних з метою забезпечення цивільно-правових стосунків. Я погоджуюся з тим, що Власник має право надавати доступ і передавати мої персональні дані третім особам без додаткових повідомлень, не змінюючи при цьому мети їх обробки.

Умови використання сайту

Сайт https://oilshop.com.ua/ (далі інтернет-магазин "Mechanika", або Сайт) дозволяє будь-яким повністю дієздатним особам переглядати і завантажувати матеріали цього сайту виключно для особистого некомерційного використання, за обов'язкової умови дотримання усіх норм про авторське право і про право власності. Забороняється змінювати матеріали цього Сайту, а також поширювати або демонструвати їх у будь-якому вигляді, або використати їх будь-яким іншим чином для комерційних цілей. Будь-яке використання цих матеріалів на інших сайтах або в комп'ютерних мережах забороняється.

Відмова від відповідальності

Інтернет-магазин "Mechanika" у будь-який час, без повідомлення, може вносити зміни в матеріали і послуги, що надаються на Сайті, а також в розміщені товарів і ціни. У разі застарівання матеріалів і послуг на Сайті інтернет-магазин "Mechanika" не зобов'язується оновлювати їх.

Реєстрація на сайті
Реєструючись на Сайті, ви погоджуєтеся надати достовірну і точну інформацію про себе і свої контактні дані. В результаті реєстрації ви отримуєте логін і пароль, за безпеку яких ви несете повну і самостійну відповідальність. Також, ви несете відповідальність за усі дії, здійснені під вашим логіном і паролем на Сайті. У разі втрати реєстраційних даних ви зобов'язуєтеся повідомити про це по будь-якому каналу зв'язку, що має відношення до інтернет-магазину "Mechanika" : електронна адреса, або номер телефону, вказані на Сайті в розділі "Контакти".
Зворотний зв'язок і коментарі
Звертаючись до інтернет-магазину "Mechanika", або залишаючи коментарі на сайті, ви несете відповідальність, що це повідомлення не є незаконним, шкідливим, загрозливим, наклепницьким, ображає моральність, порушує авторські права, пропагує ненависть і/або дискримінацію людей по расовій, етнічній, статевій, релігійній, соціальній ознаці, містить зневага на адресу конкретної особи або організації, порочить честь, гідність і ділову репутацію  фізичної, або юридичної особи, а також будь-яким чином порушує чинне законодавство України. Ви погоджуєтеся, що будь-яке ваше повідомлення інтернет-магазин "Mechanika" має право видалити без вашої на те згоди, а також безоплатно використовувати на власний розсуд. У свою чергу інтернет-магазин "Mechanika" не несе якої-небудь відповідальності за будь-яку інформацію, розміщену користувачами на Сайті.
Положення про персональні дані
Користувач Сайту https://oilshop.com.ua/ (далі Сайт), що є  суб'єктом персональних даних, надає і підтверджує свою згоду на обробку своїх персональних даних, які вказані ним на час реєстрації, використання особистого кабінету, оформлення будь-яких анкет, оформлення замовлення на Сайті. Персональні дані можуть бути використані з метою забезпечення статистичної звітності, у сфері реклами, ведення ділових відношень, напрямів на адресу Користувача спеціальних пропозицій, інформації про нові товари, надходженнях, послугах, пропозицій про участь в акціях, повідомлень про знижки і тому подібне.
До персональних даних може відноситися (але не обмежується) :
Ім'я, прізвище, по батькові, адреса проживання, номера контактних телефонів (міські, мобільні), дата народження, адреса електронної пошти (e - mail), які завгодно інші персональні дані або відомості, які добровільно надаються Користувачем. Вищезгадані дані Сайт отримує тільки від осіб, які надають її свідомо і за власним бажанням. Власник не вимагає реєстрації або надання вищезгаданої інформації для перегляду Сайту і діставання доступу до його змісту. Сайт https://oilshop.com.ua/ використовує технологію Cookies (цифрова інформація, яку веб-сайт передає на жорсткий диск Користувача, для збереження інформації, пов'язаної з Сайтом), а так само інформацію про користувачів сервісу Google Analytics. Налаштування кожного браузеру дозволяють заборонити відправку Cookies.
Користувач, підтверджуючи оформлення Замовлення, реєструючись в Особистому кабінеті, заповнюючи анкети або опитувачі на Сайті, тим самим підтверджує свою згоду зі всім, вказаним вище. Якщо Користувач не згоден з якою завгодно з умов вищезгаданої Призначеної для користувача угоди або цього Положення про персональні дані, він має повне право не надавати особисту інформацію. В цілях забезпечення конфіденційності інформації про Користувача, Сайт використовує різні заходи безпеки, враховуючи технічні, адміністративні і управлінські. Користувач має право відкликати у будь-який момент свою згоду на використання персональних даних. Для цього досить направити повідомлення за допомогою електронної пошти, з позначкою в темі листа "Відгук персональних даних", за адресою: sales@oilshop.com.ua
Користувачеві зрозумілі його права, передбачені законодавством України у сфері захисту персональних даних, у тому числі Законом України "Про захист персональних даних".